Магазинът е отворен.

Категории

Последни новини

Нови продукти

15 Яну 2019

Магазин е отворен.

03 Яну 2019

Производители

ARNETA s.r.l

ARNETA s.r.l

В продължение на почти тридесет години италианският производител Арнета работи в сектора на облеклото и обувките за бебета, деца и тийнейджъри. Специализирайки в областта на карикатурите, в момента произвежда и разпространява по лицензионни марки: Disney, Frozen, Spiderman, Masha и Bear, Paw Patrol, Winx, Minions, The Avengers, Супермен и няколко други.

Вижте всички продукти от ARNETA s.r.l

ВНОС ОТ ИСПАНИЯ

ВНОС ОТ ИСПАНИЯ

ИРИМ

ИРИМ

Фирма ИРИМ е един от Големите Български производители, който е сертифициран по ISO. Фирма ИРИМ предлага богата гама мебели за всеки вкус и с високо качество. Мебелите с марка Ирим са предназначени за хора ценящи практичността, качеството и стилния дизайн. Изделията са разделени в следните групи: обзавеждане на офиси и хотели, кухни, спални, детски стаи и антрета. За всяка група се издават каталози, които улесняват избора на клиенти и търговци. В началото на 2010г. фирма ИРИМ е сертифицирана по Международната Организацияпо Стандартизация (ISO). Това допълнително допринесе за повишаване конкурентноспо-собността на фирмата, подобряване на вътрешната организация, както и повишаване на доверието на настоящи и потенциални клиенти, партньори и дистрибутори на мебели. Основния приоритет на компанията винаги е удовлетворяване изискванията на клиентите чрез предлагане на продукти с високо качество, функционалност и добър дизайн на конкурентни цени. Изработват се с подходящи технологии и добре подбрани материали и обков. Нуждите на клиентите биват изцяло задоволени от екип, работещ в динамична и предизвикателна среда, свъзможност за развитие и оптимално разкриване на личния потенциал. Асортимента от изделия системно се обновява чрез издаването на нови каталози. Това се случва благодарение на дизайнерският екип на фирмата сформиран от професионалисти, чиято работа дава едно лице на модерна и иновативна компания. Те се грижат за рекламата и промоциите, които стават достояние на клиентите чрез рекламни дипляни и каталози. Дългосрочната визия на ИРИМ ЕООД е да достигне световно ниво на организационно и бизнес развитие, използвайки пълноценно натрупания опит и внедрявайки нови технологии и процеси за подобряване на продуктовата гама, повишаване на удовлетвореноста на клиентите и намиране на нови пазари. Разгледайте нашата галерия, където ще откриете множество идейни решения за Вашата спалня, дневна, детска стая, коридор, кухня, офис, хотел или заведение.

http://www.irimbg.com

Вижте всички продукти от ИРИМ

ТЕКА

ТЕКА

ТЕКА БЪЛГАРИЯ, МИВКИ, БАТЕРИИ, СМЕСИТЕЛИ ЗА БАНЯ,ПРОФЕСИОНАЛНО КУХНЕНСКО ОБОРУДВАНЕ, ГОТВАРСКИ ПЛОТОВЕ, КУХНЕНСКИ ФУРНИ, ПЕРАЛНИ МАШИНИ, СЪДОМИЯЛНА МАШИНА, БОЙЛЕРИ, СМЕСИТЕЛИ ЗА КУХНЯ,

Вижте всички продукти от ТЕКА

ЛЕКСГРУП

ЛЕКСГРУП

От края на 1997 г. “ЛЕКС ГРУП“ е изключителен представител за България, Сърбия, Черна гора, Косово и Македония на световните лидери в производството на кухненски аспиратори - FABER, и в производството на уреди за вграждане - NARDI. През 2004 г. „ЛЕКС ГРУП“ АД патентова за всички Европейски държави търговската марка EUROLUX, предлагаща най-голямата гама от уреди за вграждане за модерната кухня. Днес фирмата с основание се гордее и с втората си търговска марка LINO, която вече започна да се налага на пазарите, на които групата работи успешно.

http://www.leksgroup.com

Вижте всички продукти от ЛЕКСГРУП

ГОРЕНИЕ

ГОРЕНИЕ

Групата Gorenje се нарежда сред водещите европейски производители на домакински електроуреди и може да се похвали с повече от шестдесетгодишна история. Нашите технологично перфектни, с изключителен дизайн и енергийно ефективни уреди, продавани с марките Gorenje, Atag, Asko, Pelgrim, Мора, Етна, Körting, Sidex, Upo и най-новата марка Gorenje + подобряват качеството на живот на потребителите ни в седемдесет страни по целия свят

http://www.gorenje.bg

Вижте всички продукти от ГОРЕНИЕ

ЕВРОМАР КОМ ООД

ЕВРОМАР КОМ ООД

ЕВРОМАР КОМ е българо-полско дружество основано през 2004г. Основен предмет на дейност - внос на мебели за дома: мебели за кухня, детска стая, спалня, мебели за офис. От самото си създаване дружеството предлага на българския пазар висококачествени мебели за дома на разумни цени. Понастоящем ЕВРОМАР КОМ е предпочитан доставчик на мебели на най-големите мебелни вериги в България. Ние сме основен вносител за България на марката мебели „Black Red White", чието мащабно производство от 20 000 шкафа дневно дава възможност да предложат най-атрактивните цени на мебели, а сертификатът ISO 9001 е гаранция за високото качество и иновативен дизайн на обзавеждането. „Black Red White" произвежда мебелите от своята линия с грижа, към околната среда и е приложила в практиката си ISO 14001.

http://euromarcom.info/

Вижте всички продукти от ЕВРОМАР КОМ ООД

КОЛОРАДО

КОЛОРАДО

Философията на МФ “Колорадо” е да създаде уют в домовете на всеки свой клиент, предлагайки му качествени и функционални изделия на цени така разумни, че всеки да може да си ги позволи. МФ “Колорадо” гъвкаво адаптира производството си към променящите се тенденции и изисквания на пазара. Асортиментът ни е фокусиран върху изчистения и функционален дизайн на изделията, който включва: Мека мебел–холови гарнитури, холови ъгли, матраци, кухненски ъгли, трапезни ъгли Корпусна мебел– холови секции, спални комплекти, обзавеждане за детска стая, кухни, легла с ракла, трапезни, холни и кухненски маси, портманта, бюра, шкафове за обувки, тв шкафчета и други Интериорни врати– фурнировани, крафтмастер както и по индивидуални запитвания и проекти.

http://www.kolorado.bg

Вижте всички продукти от КОЛОРАДО

ГЕНОМАКС

ГЕНОМАКС

ХРОМ - СИЛИСТРА

ХРОМ - СИЛИСТРА

ХРОМ АД, гр. Силистра е най-големият български производител на умивалници, домакински съдове от неръждаема стомана и високотехнологични елементи за индустрията с качество отговарящо на европейските и световни стандарти. Предприятието е основана като самостоятелно дружество през 1966 г., с предмет на дейност производство на домакински съдове и прибори от листова неръждаема стомана. Вече 45 години, ХРОМ АД има една основна цел - да предоставя продукти, които отговарят на високите стандарти за качество и на индивидуалните изисквания на всеки един от нашите клиенти. Всички продукти на ХРОМ АД се произвеждат от благородна неръждаема стомана X5CrNi 18 10 (EN 10088 - 1, 2, 3, марка 1.4301) EN 695:2005, EN 13310:2003 В момента, ХРОМ АД произвежда над 250 артикула. Ние се стремим непрекъснато да развиваме продуктовото портфолио, за да посрещнем новите очаквания на нашите потребители. Разнообразният асортимент, ни дава уникалното предимство да бъдем част от всяко домакинство. С присъствието си, помагаме на съвременната домакиня в грижата за семейството и създаването на уютен дом. И за да осигурим спокойствие, ние даваме гаранция за всеки един артикул. През 1971 г., ХРОМ АД стартира производството на умивалници. В момента на пазара могат да се намерят над 70 модела/вариант умивалници под тази марка, които отговарят на всички функционални и естетически изисквания. Умивалниците са полирани до блясък във всеки детайл. Те са високо устойчиви на механично въздействие и лесни за поддръжка, хигиенични и с изключително дълъг живот. Размерите на умивалниците са съобразени с модулите за кухненско обзавеждане. Всеки един е с дебелина на материала 0,8 мм, ефективно обезшумен с оптимално по размери корито и с дълбочина 160 мм. Инженерният екип на ХРОМ АД гарантира дългия живот на умивалниците. *** „ХРОМ”АД e с 45 годишен опит в производството на изделия и детайли чрез прилагане технологиите на дълбоко изтегляне и щанцоване. Предприятието притежава пресови машини с двойно действие, ексцентър преси, листощамповъчни преси и други както и широка номенклатура от щанцова екипировка, усвоени технологични процеси. Произвеждат се различни по форма и размери заготовки, детайли и изделия от листови метали чрез дълбоко изтегляне, рязане, огъване и кантоване. Технологичните мощности покриват нуждите на нашите партньори като предлагаме елементи в стандартно регламентирани размери и по поръчка (по конкретно зададени параметри).

Вижте всички продукти от ХРОМ - СИЛИСТРА

БИТЕЛ
АМСТРАТ ООД

АМСТРАТ ООД

Амстрат ООД е българска фирма, занимаваща се с внос, търговия и производство на мебели за вътрешно и външно обзавеждане от 1998г. Наши партньори са големи производители на мебели от Италия, Гърция, Турция и Китай. В дългогодишната си история фирмата се налага като един от водещите вносители на българския пазар на столове и маси подходящи за дома, офиса, бизнес зали, ресторанти, хотели; както и градинска мебел от пластмаса и изкуствен ратан подходящи за градини, басейни и други обществени заведения. Следвайки модните тенденции в областта на мебелите АМСТРАТ се стреми постоянно да разнообразява предлаганите артикули като по-голямата част от тях се поддържат целогодишно в наличност. Фирмата има изградена широка дистрибутор-ска мрежа в цялата страна. От 2006г. Амстрат ООД създава собствената търговска марка „SAN VALENTE”. Продуктите, носещи нейното име, са гаранция за качество - елегантен и изискан стил. Богатата цветова гама, модерен дизайн, коректни срокове за изработка и доставка са предимствата, с които АМСТРАТ печели все повече доверието на своите клиенти и партньори.

Вижте всички продукти от АМСТРАТ ООД

ЛАТЕКСЕКО

ЛАТЕКСЕКО

ПРОИЗВОДСТВО НА МАТРАЦИ, ТОПЕРИ, ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ.

http://www.latexeco.com

Вижте всички продукти от ЛАТЕКСЕКО

ДОН АЛМОХАДОН

ДОН АЛМОХАДОН

Дон Алмохадон е запазена търговска марка на испанския производител на матраци възглавници, протектори за матраци, топери и други аксесоари за съня Don Almohadon. Съчетавайки най – модерните технологии в производството с най – високите изисквания на потребителите, ние създадохме за Вас новата колекция 10-11 матраци и възглавници Дон Алмохадон. Изработването на висококачествени и комфортни продукти е нашата цел, която в съчетание с дистрибутирането на иновативни и доставящи пълна удовлетвореност на нашите клиенти продукти, ни помага да подобрим качеството на Вашия сън. Всичките продукти на Дон Алмохадон се отличават с прецизна изработка и са произведени от висококачествени, екологичночисти и безвредни материали, отговарящи на най – новите изисквания и стандарти за качество на Европейския Съюз. Матраците от колекцията са безшумни, анатомични, антиакарни и дишащи през всички свои фибри. Поради специалните съставки във вътрешността си, всички матраци бидейки и безпружинни, не се влияят от теглото на човека и поради това не се деформират. Матраците от колекцията на Дон Алмохадон са с гаранция за качество от осем години. Колекцията възглавници на Дон Алмохадон е идеалния избор, допълващ комфортния и здравословен сън. Моделите класически възглавници за сън и специализирани възглавници в колекцията, са съобразени с последните тенденции в областта, а изборът между моделите оставяме на предпочитанията на нашите клиенти. Други продукти с които работи марката Дон Алмохадон са топери, протектори за матраци, подматрачни рамки и детска колекция. Най-иновативните решения, които са патент на марката, са перяща се Memory пяна, което е внедрено в два модела възглавници и един модел топер. Основни конкурентни предимства на Дон Алмохадон са изключително високото ниво на качество за всеки един продукт в колекцията си, предлагано на възможно най-атрактивните продажни цени на пазара.

http://www.donalmohadon.bg

Вижте всички продукти от ДОН АЛМОХАДОН

Количка

Количката е празна.

Валути

Нови продукти

ПОТНИК С ШОРТИ

ПОТНИК С ШОРТИ

Цена: 26.90лв.
ПАМУЧНА РОКЛЯ

ПАМУЧНА РОКЛЯ

Цена: 33.00лв.
ПОТНИК ЗА МОМИЧЕ

ПОТНИК ЗА МОМИЧЕ

Цена: 16.90лв.